mero
الابراج : تاريخ التسجيل : 08/03/2010 الأوســـمــــة :
| موضوع: طريقة عمل الحواوشى المصرى..... الأحد مارس 21, 2010 9:15 am | |
| المقادير ..نصف كيلو لحم مفروم نسبة الدهون بة20 فى المية ....عدد 2 بصلة مقطعة ناعم ...بقدونس مفروم ...فلفل رومى اخضر ....بهارات وملح وفلفل اسمر .....زيت درة .....خبز للحواوشى .....طريقة العمل....توضع نصف كمية البصل على النار مع اضافة كمية زيت مناسبة الى ان يصفر لونها ...ترفع من على النار ثم توضع فى وعاء ويضاف اليها اللحم المفروم وباقى البصل والبهارات والبقدونس والفلفل والملح والفلفل الاخضر ويقلب جيدا ...يوضع مقدار من الخليط السابق فى رغيف من الخبز البلدى الاسمر ويفرد بة....يمسح الوجهه بقليل من الزيت ويلف فى ورق قصدير ويوضع فى الفرن الى تمام النضج مع ملاحظة تقليبة على الوجهين وبالهنا والشفا | |
|
blackcat4
الابراج : تاريخ التسجيل : 05/03/2010 الأوســـمــــة :
| موضوع: رد: طريقة عمل الحواوشى المصرى..... الخميس مارس 25, 2010 6:17 pm | |
| تسلمي يا ميرو شكلك طباخه شاطره | |
|
mero
الابراج : تاريخ التسجيل : 08/03/2010 الأوســـمــــة :
| موضوع: رد: طريقة عمل الحواوشى المصرى..... الجمعة مارس 26, 2010 9:47 am | |
| | |
|