صينية الخرشوف بالفراخ (دايت طبعا)
المقادير:
كيس خرشوف مثلج ويقطع الخرشوف لمكعبات (طبعا الخرشوف هو الارضي شوكى عشان لو فى جنسيات اخرى)
بصلية مفرومة + فصين ثوم مفروم + نص فلفله خضراء حلوة مقطعة صغير
كوب مشروم (عيش الغراب) مقطع
3 صدور فراخ مكعبات
2 حبة طماطم مقطعة صغير جدا
معلقتين صلصة
ملح - فلفل - بهارات مشكلة (عموما البهارات حسب الرغبة ممكن مثلا تضيفي شطة او قرفة حسب ما بتحبي انتى واسرتك)
الطريقة
فى طاسة تيفال حطى معلقة اكل زيت وحدة حمرى فيها البصل ثم التوم ثم الفلفل الحلو ثم صدور الفراخ حتى تأخذ لون دهبي ثم المشروم والخرشوف والملح والفلفل والبهارات واخر شئ توضع الطماطم ونضع الخليط بصنية فرن ثم ندوب معلقتين الصلصة بكوب ماء ونحطهم عليها وندخلهم الفرن لمدة نص ساعة.
على فكرة للي تحب تجرب الاكلة دى بس مش دايت ممكن تحط عالوش كوب كريمة او جبنة مبشورة وتدخلها الفرن
صدقونى لذيذة جدا ومشبعة وداااايت طبعا
اى خدمة